Prosjekter

Boligprosjekter

Vendo Eiendom AS har til en hver tid flere boligprosjekter under utvikling, og bygging. Vi har under denne fanen lagt ut noen eksempler.

Vendo Eiendom AS er stadig på utkikk etter nye tomter og prosjekter for utvikling. Vi har flere måter vi tilnærmer oss en handel på. I mange tilfeller dreier det seg om rene kjøp, hvor selger av eiendom kommer i kontakt med oss og selger sine eiendommer mot kontant oppjør. I andre tilfeller kan selger av tomten være interessert i å være med på prosjektgjennomføringen i noe grad. I disse tilfellene gjøres det en avtale mellom oss og selger. Avtalen preges av prinsippene av en opsjonsavtale. Da har selger større inflytelse i utformingen av prosjektene, samt at selger vil ha andel av oppsiden ved realisasjon av prosjektene. Denne metoden passer gjerne for noe større områder, eller spesielt utnyttbare eiendommer, hvor oppsiden ved realisering er mer ubestemmelig og potensialet er større.

Er du tomtebesitter som er på utkikk etter en potensiell samarbeidspartner vil det være lønnsomt å ta kontakt med oss. Vi er effektive i forhold til å beregne potensialet i ditt prosjekt, og vil være raskt tilbake med et forslag til avtale, om det går på direkte kjøp eller en opsjonsavtale.

 

Vendo Eiendom AS | Basbergveien 160 | 3114 Tønsberg | Tlf. 9505 9318 | email: knut@knutroer.no